Close
E-Cars Group Multi-Brand Showroom

Το νέο Multi-Brand Showroom της E-Cars Group στη Λευκωσία υπόσχεται να φέρει μία νέα εποχή για την αυτοκίνηση!

Η www.e-carscyprus.com της E-Cars Cyprus Auto Sales με την πολύχρονη εμπειρία και το καταξιωμένο κύρος της και βάζοντας ισχυρά θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη της, φέρνει το νέο E-Cars Multi-Brand Showroom αυτοκινήτων στη Λευκωσία.

Το βασικό μέλημα της E-Cars Group με τη δημιουργία του Multi-Brand Showroom είναι καλύψει τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και τις προσωπικές απαιτήσεις των πελατών της.

Στόχος της μέσα στο χώρο συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ., κάθε πελάτης να μπορεί να ανακαλύψει το νέο του αυτοκίνητο όπως το θέλει, στην τιμή που το θέλει, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και μέσα σε έναν χώρο που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της κάθε μάρκας που εκπροσωπεί ως Multi-Brand Showroom.

Περιηγηθείτε στο Multi-Brand Showroom της E-Cars Group στη Λευκωσία, που συνεχίζει και ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία της www.e-carscyprus.com για να δείτε από κοντά μια μεγάλη γκάμα πολυτελών καινούριων και ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πλήρως συντηρημένα και ασφαλή. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε τα όλα τα καινούρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla που αποτελούν μια οικολογική και ταυτόχρονα πολυτελή και μοντέρνα πρόταση.

Επιπλέον, υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας, στον εκθεσιακό χώρο της, υπάρχει και η δυνατότητα να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

Το Charging Point της E-Cars είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων ώστε να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας.
Πρόκειται για μία νέα και ολοκληρωμένη υπηρεσία όπου μπορείτε να φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο όσο πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο Τhe Mall of Cyprus ή να το αφήσετε να φορτίσει πλήρως όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή.

Ο εκθεσιακός χώρος του E-Cars Multi-Brand Showroom δημιουργήθηκε με καινοτόμο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές, με προσοχή στη λεπτομέρεια, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και το εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό του, είναι έτοιμο να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση.

Επωφεληθείτε από την εμπειρία και την τεχνογνωσία που σας εγγυάται για να βρείτε μαζί το επόμενο αυτοκίνητο σας.

Βρείτε το νέο E-Cars Group Multi-Brand Showroom πλησίον του εμπορικού κέντρου, Mall of Cyprus στο ΑΝΝΕΧ 3 στη Λευκωσία.