Close
Τα μέτρα μας για την αντιμετώπιση του ιού

Στην e-Cars Cyprus Auto Sales, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, στηρίζουμε έμπρακτα τις οδηγίες των Κρατικών Υπηρεσιών για την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων και των άσκοπων μετακινήσεων.

Για τον λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, όπως και το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου ανέπαφα, μέσω της ιστοσελίδας μας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@e-carscyprus.com, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας στο Facebook & Instagram ή μέσω τηλεφώνου: 22 270808 - 96 999108

Οι εισαγωγές, εκτελωνίσεις, εγγραφές των αυτοκινήτων συνεχίζονται κανονικά σύμφωνα με τα Διατάγματα των αρμόδιων Υπουργείων.

Στο Customer Center συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, προσαρμοσμένοι στις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, για να υποστηρίξουμε τις βασικές ανάγκες σας. Φροντίζουμε να γίνεται συνεχής εξαερισμός του χώρου και να παίρνουμε όλες τις προφυλάξεις για να διατηρήσουμε τις εγκαταστάσεις μας καθαρές και καλά απολυμασμενες για την ασφάλειά όλων μας. Οι παραδόσεις των αυτοκινήτων, μετά από σχολαστικό έλεγχο και απολύμανση από πιστοποιημένα συνέργεια θα πραγματοποιούνται κατοίκων η στο Customer Center της εταιρείας μας στην Διαγόρου 16 στον Στρόβολο.

Στην e-Cars Cyprus Auto Sales παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας, η ορθή πρόληψη στην αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης που βιώνουμε.

Εκ μέρους όλων εμάς, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ότι οι σκέψεις και οι προσευχές μας, είναι με όλους αυτούς που νοσούν, αλλά επίσης και με το ιατρικό προσωπικό της χώρας που τόσο ηρωϊκά στέκεται δίπλα μας.